Homok, hőség, Nyugat-Szahara - Glied, Viktor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2010)
Glied Viktor a következő művet mutatta be: Besenyő János: Homok, hőség, Nyugat-Szahara. Magyar katonai missziók sorozat, Zrínyi Kiadó, 2010.