„A költészetnek változtató ereje van”: Interjú a nigériai költővel, Dr. Remi Raji-val - Varga, Aleksa Melita; Hrisztova-Gotthardt, Hrisztalina (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Aleksa Varga Melita és Hrisztova-Gotthardt Hrisztalina közös interjúja Aderemi Raji-Oyelade-val, művésznevén Remi Raji, posztkoloniális afrikai irodalommal foglalkozó, az afrikai diaszpóra irodalmát tanulmányozó nigériai költővel, verseinek jelentőségéről, a költészet szerepéről az ország kulturális képviseletében, és a nemzet lelkiismeretéről.