Interjú a Multikultúra Egyesület képviselőjével, Salama Katalinnal - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Folyóiratunk interjúja Salama Katalinnal, a Multikultúra Egyesület képviselőjével, az Egyesület 2002-es megalakulásáról és alapító tagjairól, önkéntes programjairól, és projektjeiről, kapcsolatairól más külföldi és magyar szervezetekkel, illetve a kulturális tevékenységeiről, azok népszerűségéről.