Interjú a TAITA Alapítvány vezetőjével, Borbély Emesével - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2011)
Az Afrika Tanulmányok folyóirat interjúja Borbély Emesével, a TAITA Alapítvány vezetőjével önkénteskedésének inspirációjáról, az alapítvány fő célkitűzéseiről, a kenyai partnerekkel való együttműködésről és a kultúrák közötti eszmecsere fontosságáról.