Válság a homokban – élet a homokon túl - Tarrósy, István (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Tarrósy István a következő művet mutatta be: Besenyő János: A nyugat-szaharai válság. Publikon Kiadó, 2012