„Nagyság és jóakarat” – Iroko Díjátadó Gála, 2012 - Tanulmányok, Afrika (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2012)
Alapítása óta második ízben adták át a közelmúltban az Afrika és Magyarország közötti kapcsolatok segítését elismerő Iroko-díjat. A budapesti gálán összesen 30 személy részesült a magas rangú elismerésben.