Elektronikus zenei sivatagi fesztivál Tunéziában - Konkoly-Thege, György (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2015)
Konkoly-Thege György fotókkal illusztrált beszámolója Tunéziából egy esős sivatagi fesztiválról.