Kalóz állam, radikális iszlám vagy konszolidáló politika? Szomália esete és esélye - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2016)
A. Gergely András a következő művet mutatta be: Marsai Viktor – Hettyei András: Szomália. Állami összeomlás és konszolidáció Afrika szarván. IDResearch Kft – Publikon Kiadó, Pécs, 2013.