Afro-ázsiai kapcsolatok és a 21. század geopolitikai realitása - Oltean, Sándor (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
Oltean Sándor a következő művet mutatta be: Tarrósy István: Afro-ázsiai dinamikák. Tanulmányok ázsai államok afrikai szerepvállalásairól. Publikon Kiadó, Pécs, 2016