Mesekatalógustól afrikai sziklaképekig és iszlám dzsinnekig: Az új Ethnologia-kötet a kultúra-piacon - A. Gergely, András (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2020)
A. Gergely András a következő kiadványt mutatta be: Ethnologia. Multidiszciplináris szaktudományi folyóirat – elektronikus könyv. Mundus Novus kiadó, 2016