Guidelines for submission of papers: English language issues of Afrika Tanulmányok - Afrika Tanulmányok (Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2021)
A szerkesztőségünk által megfogalmazott útmutató az angol nyelvű kéziratok benyújtásához, mely részletesen ismerteti a formai és tartalmi követelményeket; a szerzőktől elvárt magas szintű angol nyelvhasználatot, egységes hivatkozási rendszert, valamint formai szabályoknak megfelelő szerkesztést. A kéziratok elfogadása szigorú lektorálási folyamat után történik, a publikálás feltétele pedig az eredetiség és máshol történő közlés kizárása.